Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Бетмен: Мультсеріал (1, 2 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Batman: The Animated Series
Країна:
США
Режисер:
Дан Ріба, Кевін Альтьєрі
Тривалість:
00:21:54
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | QTV
Переклад:
Російською - Оригінал
«Бетмен» (Batman: The Animated Series) - це всім відомий мультиплікаційний серіал про супергероя. Вперше пригодницький серіал з'явився на екранах в 1992 році. У центрі подій як завжди неперевершений і неповторний борець зі злом - Бетмен. На цього персонажа мріють бути схожими багато дітей з різних країн. Саме таким повинен бути справжній герой - борець за справедливість і добро. Жителі міста Готем тільки мріють про спокій, а лиходії тільки і чекають слушної нагоди для здійснення своїх планів. Але Бетмен як завжди на сторожі міста і не допустить проникнення злодіїв. ©Kino4ua Бетмен: Мультсеріал (1, 2 сезон) 1992 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb9.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?