Kino4ua.com
PG-13

Викрадачі велосипедів

Рік:
Ор. назва:
Ladri di biciclette
Країна:
Італія
Режисер:
Вітторіо Де Сіка
Тривалість:
01:33:15
Переклад:
Українська мова Цікава ідея | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Фільм є шедевром неореалізму у кінематографі. У післявоєнному Римі бідував Антоніо Річі, безробітний, який не міг прогодувати двох дітей і дружину. Надія на заробіток з'явилася, коли йому запропонували розклеювати афіші по місту, але за умови наявності велосипеда. Як прикро: нещасний Річі заклав цей вид транспорту, щоб звести кінці з кінцями. Допомогла дружина, віддавши своє придане – шість нових простирадл, щоб викупити його двоколісний транспортний засіб. У перший же день роботи, коли Антоніо наклеював чергову афішу, його велосипед поцупили. Без нього чоловік знову втратить роботу, а отже, не зможе приносити додому гроші чи хоча б їжу. Ні, він аж ніяк не може такого допустити, але що ж робити? Антоніо має знайти вихід із ситуації, яка склалась, адже рідні на нього розраховують. ©Kino4ua Викрадачі велосипедів 1948 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.3
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?