Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Злочинниця Емілі

Рік:
Ор. назва:
Emily the Criminal
Країна:
США
Режисер:
Джон Паттон Форд
Тривалість:
01:36:58
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | В одне рило
Лос-Анджелес точно не можна назвати місцем, де звичайнісінька дівчина з провінції може досягти успіху і великих кар'єрних висот, навіть за наявності неабиякого таланту і величезних амбіцій. Саме з такими труднощами і стикається юна Емілі, життя якої стрімко котиться похилою, а вона зовсім не розуміє, що їй з цим робити і як рятувати ситуацію. Не маючи можливості повноцінно себе забезпечувати, вона бере кілька великих кредитів і незабаром виявляється по горло в боргах на загальну суму понад сімдесят тисяч доларів.

Їй так і не вдається знайти нормальну роботу, щоб розплатитися за рахунками, а на додаток до всього над нею нависає цілком реальна ймовірність ще й залишитися без даху над головою. Постійні дзвінки з погрозами дуже лякають дівчину, але вона зовсім не уявляє, як з цим справлятися. Перебуваючи в безвихідній ситуації і прийшовши в повний розпач, вона зненацька знайомиться з дуже дивним чоловіком. Незнайомець на ім'я Юзеф обіцяє їй швидкий та легкий заробіток в обмін на кілька нескладних послуг. Емілі з радістю погоджується, навіть не уявляючи, що виявляється втягнута в заплутану та небезпечну аферу, пов'язану з шахрайством через використання чужих банківських карток та кредиток. ©Kino4ua Злочинниця Емілі 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?