Kino4ua.com
HD 720p
R

Місце у серці

Рік:
Ор. назва:
Places in the Heart
Країна:
США
Режисер:
Роберт Бентон
Тривалість:
01:51:15
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Інтер
Переклад:
Original English Оригінал
У невеликому містечку, що загубилося в самому серці неосяжних просторів Техасу, жила звичайна родина, зірок з неба не вистачали, але могли абияк звести кінці з кінцями, незважаючи на те, що Штати накрила Велика Депресія.
Внаслідок нещасного випадку гине глава сім'ї, який служив шерифом. На тендітні плечі Едні звалюється безліч проблем - їй потрібно прогодувати двох дітей і розплатитися з кредитом, взятим її чоловіком на покупку ферми, на якій живе сім'я. У житті героїні з'являється темношкірий працівник Мозес, він пропонує їй чудову ідею - зайнятися вирощуванням бавовни. Една зовсім не тямить у новій справі, наймає бездомного Мозеса на роботу і стає фермеркою. ©Kino4ua Місце у серці 1984 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb7.4
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?