Kino4ua.com
NC-17

Морган

Рік:
Ор. назва:
Morgan
Країна:
США
Режисер:
Люк Скотт
Тривалість:
01:31:52
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
У центрі сюжету опиняється молода жінка з досить незвичайною професією. Лі Уезерс працює в організації, яка швидко ліквідує наслідки будь-яких аварій і катастроф. Героїня вже багато що побачила і, здавалося, до всього звикла. Але, отримавши чергове завдання, Лі раптом зіткнеться з найнебезпечнішою людиною на планеті - з вирощеної в секретній лабораторії Морган. На вигляд це абсолютно звичайна дівчина, але в дійсності її створили з застосуванням синтетичної ДНК. Уже через півроку після свого «народження» Морган стала найрозумнішим створенням в світі. А потім миловидна дівчина почала втрачати контроль над своєю силою та емоціями. Вона хотіла гармонії і свободи, а замість цього її тримали в тісному і сірому ізоляторі. Тому Морган і влаштувала справжнє побоїще, яке і стало причиною виклику Лі Уезерс. Але навіть приїзд фахівця такого високого класу не врятує творців незвичайної дівчини від неминучої розплати. Їх піддослідна смертельно втомилася від бункера і бажає лише одного - помсти. Тому всі ті, хто хоч раз образив Морган, приречені на болісну смерть. Вони можуть ховатися і виїжджати від лабораторії на своїх автомобілях, але варто небезпечній дівчині нового покоління побажати, і смерть тут же наздожене їх в будь-якому місці. ©Kino4ua Морган 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?