Kino4ua.com
NC-17

У ліжку з ворогом

Рік:
Ор. назва:
Sleeping with the Enemy
Країна:
США
Режисер:
Джозеф Рубін
Тривалість:
01:37:38
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Молоде подружжя, Лора і Мартін, протягом чотирьох років свого шлюбу справляли враження для оточуючих цілком щасливої пари. Жодній людині не було відомо, що всі ці роки Лору тероризував чоловік, який відразу після весілля оголив справжнє обличчя. Чоловік змушував жінку з граничним ретельністю і педантичністю займатися домашнім господарством, а за найменшу провину негайно бив її. Не маючи друзів і практично втративши можливість залишати межі будинку через ревнощі Мартіна, Лора нікому не могла розповісти про свої проблеми. Одного разу, після чергових побоїв, героїня трилера «У ліжку з ворогом» зважилася на втечу. Лора розуміла, що просто зібрати речі і піти вона не зможе, тому їй був потрібний план. Поміркувавши, жінка потай від чоловіка стала відвідувати басейн, щоб навчитися плавати. Це допомогло їй через деякий час інсценувати падіння за борт яхти. Мартін намагався врятувати дружину, яка, як він завжди знав, не вміла плавати, але його спроби ні до чого не привели. Те, що відбулося запевнило тирана в тому, що Лора потонула. Повернувшись додому на самоті, жінка забирає заздалегідь приготовлені речі і їде з міста. Незабаром їй вдається сховатися в невеликому містечку під новим ім'ям. Однак навіть зміна зовнішності і знайомство з приємним місцевим жителем на ім'я Бен не дають Лорі повного відчуття спокою. Тим часом Мартін знайшов у своєму будинку доказ, що дозволив припустити, що дружина обдурила його ... ©Kino4ua У ліжку з ворогом 1991 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?