Kino4ua.com
PG-13

Фатальний інстинкт

Рік:
Ор. назва:
Fatal Instinct
Країна:
США
Режисер:
Карл Райнер
Тривалість:
01:29:50
Переклад:
Українська мова Професійний двоголосий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Проф. Двухголосый (НТВ+)
Головним героєм фільму є кумедний чоловік на ім'я Нед Рейвін. У нього досить унікальний рід занять. Хлопець одночасно працює і поліцейським, і адвокатом. Такий мікс - свого роду живий докір і навіть плювок в обличчя всій прогнилої системи, де дурні до божевілля копи якимось дивом ловлять злочинців-бовдурів, над якими чинять правосуддя продажні і недалекі судді разом з купленими і неосудними присяжними. Життя у нашого героя і справді вкрай насичена веселими перипетіями. У нього є дружина, яку він страшно дратує. Зла і Дволика жінка вирішила разом зі своїм коханцем організувати вбивство дістав чоловіка і розжитися кругленькою сумою, виплаченою за страховкою. Також на хвості у Неда тепер ще й кілер, який нещодавно опинився на волі. Він готовий покласти всі свої сили на те, щоб помститися Рейвін, який захищав його в суді, але не зміг домогтися поставленої мети, і найманий вбивця загримів за грати. Буквально весь світ налаштований проти нашого героя ... ©Kino4ua Фатальний інстинкт 1993 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?