Kino4ua.com
PG-13

Передчуття

Рік:
Ор. назва:
Premonition
Країна:
США
Режисер:
Меннан Япо
Тривалість:
01:36:23
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Проф. Двухголосый (Украинский) 1+1
Історія простої сім'ї виявляється справжнім кошмаром. Доля буває вкрай неприхильною. Перед такими ситуаціями є передчуття, що станеться щось страшне. І таке відчуття відвідує Лінду - дружину Джима. Лінда в жаху. Що відбувається? Їй подзвонив Джим і повідомив, що напередодні під час бесіди був серйозний. Жінка впевнена, такої розмови не відбувалося взагалі. Приводів до такої бесіди, до речі, теж немає. Незабаром на порозі будинку подружжя виявляється шериф з сумними новинами. Він повідомляє, що з Джимом сталася трагедія: він розбився на автомобілі, і лікарі безсилі. Засмучена вдова не може знайти собі місця. І ледь-ледь змогла заснути. А прокинувшись Лінда була просто шокована: чоловік живий і знаходиться вдома. Вирішивши, що їй приснився кошмар, вона пробує жити в звичному режимі. Але життя підносить дивні сюрпризи. Після четверга настає понеділок, після понеділка - п'ятниця. Час йде не по порядку, Лінда хоче все виправити. Але одного бажання мало, потрібно зрозуміти, як, і, здається, жінка вже знає, як це можна зробити. ©Kino4ua Передчуття 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?