Kino4ua.com
PG

Агент Коді Бенкс 2: Пункт призначення Лондон

Рік:
Ор. назва:
Agent Cody Banks 2: Destination London
Країна:
США, Великобританія
Режисер:
Кевін Ален
Тривалість:
01:40:03
Переклад:
Українська мова Дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный (Украинский)
Знайти Віктора Діаза і повернути босам ЦРУ пристрій для контролю розуму доведеться нашому старому знайомому - молодому і талановитому агенту Коді Бенксу. Після кількох вдалих операцій Коді стали поважати, тому і довіряють йому таке складне завдання. На цей раз хлопець знову повинен працювати під прикриттям: його відправляють в кращу лондонську музичну школу. Коді потрібно переконати всіх, що він всього-на-всього закоханий в музику підліток, але в той же час розвідати якнайбільше інформації про місце знаходження Діаза. Через деякий час у Коді з'являється нова турбота - неймовірно красива учениця цієї школи на ім'я Емілі. Вони разом відвідують заняття оркестру і, здається, дівчина дуже сподобалася юному агенту. Зовсім скоро Коді потрапить в серйозну небезпеку, і Емілі допоможе йому подолати ворогів. Адже і Еміілі - не звичайна дівчинка. Насправді, вона працює на секретні спецслужби Англії. Тепер вони вирішують об'єднати свої зусилля, але чи дозволить це знайти і знешкодити Віктора Діаза? ©Kino4ua Агент Коді Бенкс 2: Пункт призначення Лондон 2004 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?