Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Агент Коді Бенкс

Рік:
Ор. назва:
Agent Cody Banks
Країна:
США, Канада
Режисер:
Харальд Цварт
Тривалість:
01:42:08
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований, Двоголосий закадровий, Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Уряд Америки вирішує найняти для виконання особливо важливого завдання молодого хлопця на ім'я Коді. Саме цей хлопчик відповідає всім вимогам, щоб справа могла бути успішно завершена. У нього є певні здібності, впевненість у собі та приваблива зовнішність. А це ті якості, які потрібні, щоби підібратися ближче і втесатися у вузьке коло одного заможного винахідника, який випустив спеціальний пристрій нібито для очищення океану від нафтових плям. Але керівництво Коді впевнене, що його нанобоут може виконувати інші функції, про які виробник вирішив не інформувати громадськість. Агент Бенкс повинен познайомитися і зблизитися з донькою винахідника, тим самим він зможе потрапити в його оточення і дізнатися більше про нанобот і самого власника. Це відповідальне та небезпечне завдання, але Коді вирішив довести, що не лише дорослі чоловіки-агенти здатні виконувати небезпечні справи. ©Kino4ua Агент Коді Бенкс 2003 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.1
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?