Kino4ua.com
FullHD 1080p
NC-17

Помста

Рік:
Ор. назва:
Revenge
Країна:
США, Мексика
Режисер:
Тоні Скотт
Тривалість:
02:04:01
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | 2+2
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Втомившись від нескінченної стрільби і крові, льотчик ВПС США Джей Кокрен відправляється у відставку і їде в Мексику, куди його запросив давній друг Тибурон Мендес. Його б чекала цікаве життя, повна розваг і веселощів в новій країні, якби колишній льотчик не закохався в Мірію - молоду і неймовірно привабливу дружину свого друга. Сильний потяг швидко переріс в справжні міцні почуття, причому дівчина відразу ж відповіла Джею взаємністю. Втомлена від життя напоказ дружина далеко не молодого чоловіка просто не могла не закохатися в чарівного й дуже красивого хлопця, який приїхав до них у гості. Все, що залишалося цій парочці - їхати якомога швидше за межі країни. Адже Тибурон Мендес не просто обдурений чоловік і друг, якого зрадили, він - великий мафіозі і один з найвпливовіших людей Мексики. А гаряча кров і буйний характер не дадуть Тібурону просто так пробачити зраду, і навіть те, що Кокрен колись врятував йому життя, не зможе зупинити розгніваного чоловіка. ©Kino4ua Помста 1989 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Гость
    Гость
    28 червня 2021 02:06
    + +1 -
    Переклад, вибачте, повна срака! Перевод, извените, полная задница!