Kino4ua.com
HD 720p
R

Сутінкова зона (1, 2 сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Twilight Zone
Країна:
США
Режисер:
Ана Лілі Амірпур, Христина Чоу, Матіас хендла
Тривалість:
00:60:00
Переклад:
Українська мова BaibaKo | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - ColdFilm, HDrezka Studio, IdeaFilm, Profix Media
Як добре ми знаємо світ, в якому живемо? Чи знаходиться щось за гранню нашого обивательського розуміння світобудови? Чи існує в світі щось таке, що не зможуть пояснити навіть найдосвідченіші вчені? Творці серіалу «Сутінкова зона», заснованого на культовому однойменному проекті, пропонують своїм глядачам побачити безліч найрізноманітніших і по-справжньому дивовижних історій, здатних вразити і налякати навіть самого завзятого критика.

Нам представлять коміка, який вирішує скористатися порадами більш відомого і досвідченого колеги, висміюючи своє власне життя і не підозрюючи, до чого це може привести. Ми побачимо історію про журналіста, який слухає подкаст, в якому детально розповідається про те, як незабаром раптово зникне літак, на якому він прямо зараз перебуває в якості пасажира. Потім нам покажуть жінку, яка абсолютно точно впевнена в тому, що вона постійно відчуває одні й ті ж моменти знову і знову. І це лише мала частина тих захоплюючих сюжетів, які нас чекають. ©Kino4ua Сутінкова зона (1, 2 сезон) 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
1 сезон
2 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Сергій
    Сергій
    2 вересня 2020 11:33
    + 0 -
    І знову одні негри в серіалі. Дістали