Kino4ua.com
PG

Бакуган: Бойова планета (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Bakugan: Battle Planet
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Чан Йонг Парк
Тривалість:
00:21:38
Переклад:
Українська мова ПлюсПлюс | Професійний дубльований
У центрі уваги захоплюючої історії виявляється Ден Кузо. Головний персонаж разом зі своїми приятелями стає одним з перших власників знаменитих Бакуганів! Молода людина поки не знає, яка доля йому уготована, однак готовий до теперішньої та неймовірної боротьбі. У центрі уваги сюжету виявляється дивовижна історія про справжню дружбу, яка переверне уявлення про мир і війну. Головні дійові особи виявляться вплетені в неймовірні події, пов'язані з війною, битвами і дивовижними подіями! Хто ж стане переможцем в тривалій боротьбі добра і зла? ©Kino4ua Бакуган: Бойова планета (1 сезон) 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.9
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Максим
    Максим
    19 грудня 2020 18:29
    + -1 -
    Что за бред? Тупо испортили нормальное Аниме