Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Хлоя: Секс найманка

Рік:
Ор. назва:
Chloe
Країна:
США, Канада, Франція
Режисер:
Атом Егоян
Тривалість:
01:36:24
Переклад:
Очікується
Головні герої Девід і Кетрін Стюарт мають престижну роботу. Вона працює лікарем, а він обіймає посаду професора. Разом вони займаються вихованням сімнадцятирічного сина в своєму будинку в Торонто. Сімейне життя змінюється після того, як Девід напередодні свого дня народження відправляється до Нью-Йорка. А дружина приймає рішення влаштувати йому сюрприз – запрошує його друзів і готує шикарну вечерю. Однак чоловік повідомляє їй, що не зможе прилетіти. Він приїжджає додому тільки вранці. Після цього у Кетрін з'являються сумніви у вірності чоловіка. Щоб викрити чоловіка в невірності, вона звертається за допомогою до елітної повії на ім'я Хлоя. Сплативши її за послуги і давши необхідні інструкції, як влаштувати випадкове знайомство з Девідом, вона очікує докладної розповіді. Проходить час і Хлоя приходить до своєї замовниці, щоб розповісти інтимні подробиці. Кетрін не може повірити в те, що трапилося і просить повію ще раз зустрітися з її чоловіком, не здогадуючись, до чого це призведе… ©Kino4ua Хлоя: Секс найманка 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?