Kino4ua.com
PG-13

Тесла

Рік:
Ор. назва:
Tesla
Країна:
США
Режисер:
Майкл Алмерейда
Тривалість:
01:42:50
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - @MUZOBOZ@
Фільм розповідає про велику людину, яка зробила величезний внесок не тільки в науку, а й в розвиток всього людства на певному етапі історії. Те, що він винайшов багато років тому, тепер увійшло в наш побут настільки міцно, що здається, ніби ці речі існували завжди. Так хто ж цей геніальний чоловік? Він був спершу громадянином Сербії, а потім перебрався в Америку, де і почалася його історія як винахідника зі світовим ім'ям. Нікола Тесла – ось про кого йде мова. Як і багато геніальних людей, особливо вчених, стороннім він міг здаватися дивним, незвичайним, трохи не від світу цього, але йому було не до чужих думок, оскільки Тесла займався фізикою і своїми винаходами. Його вчителем, роботодавцем і одночасно головним конкурентом в науці був Томас Едісон. Незабаром після початку співпраці між ними почалося суперництво, яке тривало досить довго. До чого воно призвело, а також про те, з якими труднощами на життєвому шляху доводилося стикатися Теслі, як приймали його в науковому світі, можна дізнатися під час перегляду цієї біографічної кінокартини. ©Kino4ua Тесла 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Алекс 132
    7 листопада 2020 16:35
    + +1 -
    Можете Добавити Торрент Будь Ласка !!!