Kino4ua.com
PG-13

Війна струмів

Рік:
Ор. назва:
The Current War
Країна:
США, Росія, Великобританія
Режисер:
Альфонсо Ґомеc-Рехон
Тривалість:
01:48:24
Переклад:
Українська мова Cine+ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Війна струмів – біографічна драма, у якій розповідається про події 19-го століття. Винахідник Томас Едісон продовжує працювати над своїм винаходом, вважаючи, що знаходиться вже за крок від реального прогресу і перевороту у науковому світі. Чоловік досліджує електрику, заперечуючи очевидний факт, що постійний струм менш ефективний, аніж змінний, про що торочить йому молодий і дуже розумний Нікола Тесла – його помічник. Едісон дуже впертий і не бажає відступати від своїх ідей. А Джордж Вестінгауз у цей самий час розраховує, що його електрика вже скоро буде у кожному домі, змінюючи на краще життя людей. Він працює з новою технологією, яку не бажає визнавати Едісон. Так починається боротьба між двома найрозумнішими чоловіками тих часів, яка поступово виливається у гучний судовий процес. Хто ж з них переможе у війні струмів? ©Kino4ua Війна струмів 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?