Kino4ua.com
R

Суд над Чиказькою сімкою

Рік:
Ор. назва:
The Trial of the Chicago 7
Країна:
США, Велика Британія, Індія
Режисер:
Аарон Соркін
Тривалість:
02:09:14
Переклад:
Українська мова HDrezka Studio | Багатоголосий закадровий
Суд над Чиказькою сімкою – біографічна драма, події якої розгортаються у 60-х роках минулого століття у Штатах. Американські солдати йшли на війну, коли вона почалась у В’єтнамі, але простий народ не розумів, чому так відбувається. Люди хотіли знати, за що воюють їхні сини, брати, батьки, друзі, але ще більше вони хотіли, щоб ніхто ні з ким не воював і не було жертв. Почався справжній рух проти війни, до якого поступово доєднувалось все більше людей. Прості американці виходили на вулиці з мирними протестами, вимагаючи виведення американських військ з В’єтнаму. Та результат вони отримали зовсім інший – їх почали вбивати. Для активістів це означало, що потрібно переходити до більш активних дій. Зібралась група людей, які намагались влаштувати провокацію, зіткнення з поліцейськими, за що їх відправили за грати. А потім Чиказьку сімку звинуватили у спробі державного перевороту… ©Kino4ua Суд над Чиказькою сімкою 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.8
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Анатолій
    Анатолій
    19 листопада 2021 22:03
    + +1 -
    От тільки наведеної Еббі цитати я не знайшов у тексті ані першої інавгураційної промови Лінкольна, ані другої. Фільм класний! Дуже схоже на те, що діється в наших судах зараз.