Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Небесний капітан і світ майбутнього

Рік:
Ор. назва:
Sky Captain and the World of Tomorrow
Країна:
США, Великобританія, Італія
Режисер:
Керрі Конран
Тривалість:
01:42:25
Переклад:
Очікується
1939 рік. Нью Йорк. У Сполучених Штатах безслідно зникають наукові діячі. Підозри падають на загадкового і агресивного Тотенкопфа, який займається створенням величезних роботів. Поллі Перкінс працює журналісткою і є яскравою представницею цієї пишучої братії, тому не збирається спокійно спостерігати за перебігом подій. Вона починає власне розслідування неймовірних обставин. Але діяльність механізмів стає все більш небезпечною і місто перетворюється в руїни. Постраждало багато будинків і громадських закладів, найкращі та найталановитіші вчені зникають, а потрібні ресурси і технологічні вдосконалення поступово виснажуються. Невідомість викликає паніку, тому першими наважуються на боротьбу кілька професійних пілотів під керівництвом Джо Саллівана на прізвисько "Небесний капітан". До них приєднується красуня Поллі, яка не бажає залишатися осторонь. Ці сміливі люди шукають геніального тирана, чиї вказівки виконують роботи. Планета обов'язково повинна повернутися до життя і позбутися від механічної мерзоти! ©Kino4ua Небесний капітан і світ майбутнього 2004 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?