Kino4ua.com
PG-13

Через півстоліття поезії

Рік:
Ор. назва:
Alzurs Legacy: The Witcher Fan Film
Країна:
Польща
Режисер:
Якуб Нужинський
Тривалість:
01:42:47
Переклад:
Українська мова Субтитри
Переклад:
Російською - Любительский (многоголосый закадровый) Синема УС
Дія фільму «Півстоліття поезії потому» розгортається в фентезійному світі «Саги про Відьмака» Анджея Сапковського. На ринку зав'язується серйозна суперечка, яка швидко виходить з-під контролю. Починається хаос, в який занурюються всі присутні. Люди виступають проти всіх нелюдських істот. Під час інциденту Геральт виявляється оточеним натовпом недоброзичливців. Їм вдається скористатися перевагою і розтерзати його. Геральт трагічно гине від рук некерованої юрби.

Проходить 25 років. Стара фортеця відьмаков піддається нападу. Лідером штурму виявляється могутній воїн Агай, який переслідує свої цілі. Але це лише початок ланцюжка подій, які змінять ці землі.

Проходить кілька років. У нещодавно відновлену школу влаштовується працювати Орнелла, яку підозрюють у виявленні легендарного Альманаху Альзура. Одночасно з цим на стежку війни виходять нові вбивці монстрів. ©Kino4ua Через півстоліття поезії 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Луна
    25 квітня 2021 14:57
    + +1 -
    Переклад: Субтитри
  2. чех
    чех
    18 листопада 2020 20:53
    + 0 -
    чому немае перекладу