Kino4ua.com
PG-13

Сахара

Рік:
Ор. назва:
Sahara
Країна:
США, Великобританія, Іспанія, Німеччина
Режисер:
Брек Ейснер
Тривалість:
02:04:03
Переклад:
Українська мова 1+1 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Дірк, невтомний авантюрист і дослідник, раніше входив до угруповання особливого призначення, а зараз шукає незліченні скарби і багатства в забутих точках планети. Зараз він зайнятий пошуком таємничого корабля, який загубився в нетрях Америки. На борту цього судна знаходилося щось дуже цінне, і тому тепер бажання відшукати корабель настільки сильно паніє Дірком і його другом, що вони збираються в далеку дорогу і відправляються в подорож, повну пригод і небезпек. Незабаром до героїв фільму «Сахара» приєднується талановита і хоробра дівчина Єва, яка працює у великій корпорації і виконує важливу операцію. Красуня намагається знайти причину вірусної хвороби, яка забирає сотні людських життів. В одному з міст вибухнула ціла епідемія, і Єві слід якнайшвидше зупинити її. Дівчина дізнається, що причиною страшного захворювання є токсичні відходи, які у величезних кількостях викидалися близько Малі і роками завдавали непоправної шкоди здоров'ю людей. Дірк і його друг мають хороші зв'язки в найбільшому морському агентстві і можуть посприяти у вирішенні проблеми. Однак потім виявляється, що спалах захворювання і місцезнаходження корабля пов'язані між собою тоненькою ниточкою, яка допоможе їм у виконанні поставлених завдань. ©Kino4ua Сахара 2005 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?