Kino4ua.com
R

Птахолов

Рік:
Ор. назва:
The Birdcatcher
Країна:
Норвегія, Великобританія
Режисер:
Росс Кларк
Тривалість:
01:40:25
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Синема УС
Дії фільму відбуваються за часів Другої світової війни. Естер – молода дівчина, яка завжди мріяла стати відомою актрисою, і навіть війна не могла перешкодити її планам. Вона перебувала на репетиції, коли до зали зайшли люди в нацистській формі. Вони забрали режисера і ще кількох людей, яких збиралися стратити в таборі. Батьки дуже боялися за дочку, вважаючи, що їй небезпечно ходити по вулицях окупованого міста. А через деякий час військові прийшли в їх квартиру, щоб забрати єврейську родину в табір. Естер вдалося втекти, після чого вона сховалася на фермі. Щоб ніхто її не зміг упізнати, вона вирішила видавати себе за іншу людину, навіть більше – не людину іншої статі. Ось тут і можуть стати у пригоді її акторські здібності. Та чи довго їй доведеться жити у цьому образі? ©Kino4ua Птахолов 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.7
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?