Kino4ua.com
480p
PG-13

Рок табір / Рок в літньому таборі

Рік:
Ор. назва:
Camp Rock
Країна:
США
Режисер:
Метью Даймонд
Тривалість:
01:34:30
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | студія Le Doyen
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Шейн, один з учасників поп-групи, має одну недолік — імідж рок-музиканта. Щоб допомогти йому позбутися його, колеги відправляють його до музичного табору.
У цьому ж таборі виявляється Мітчі Торрес — молода дівчина, яка має вражаючий голос. Усе своє життя вона мріє стати відомою співачкою. Музичний табір — задоволення не з дешевих, і для того, щоб тут затриматися якнайдовше, Мітчі доводиться підробляти в місцевій їдальні.
Одного разу, проходячи повз зачинені двері, Шейн почув спів невідомої дівчини, який дуже вразив його. Він вирішує з'ясувати, кому з табору належить такий унікальний голос. ©Kino4ua Рок табір / Рок в літньому таборі 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb5.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?