Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Страйк (1 - 3, 5 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Strike
Країна:
Велика Британія
Режисер:
Майкл Кейлор
Тривалість:
00:57:00
Переклад:
Українська мова Субтитри, Клан Кайзоку, Багатоголосий закадровий | Sunnysiders
Переклад:
Original English Оригінал
Перед вами історія про Корморана Страйка. Ця людина брала участь в численних світових конфліктах, в тому числі і в афганській війні. Головний персонаж повернувся додому живим і почав займатися особистими справами. У нього тепер все не так погано, як можна було б собі уявити. Знайти роботу вдалося практично відразу ж. Страйк, незважаючи на те, що на війні втратив багато друзів, зміг впоратися зі своїми психологічними травмами. Він - один з тих людей, який без особливих проблем здатний впоратися зі стресом, з проблемами і змусити себе шукати шлях до вирішення складних завдань. Тепер персонаж працює в невеликому офісі. Он детектив, якому доводиться розкривати найскладніші справи. Його контора розташовується на Датськой вулиці, що тулиться десь в Лондоні. Працює над справами персонаж не один. Йому завжди допомагає Робін Еллакотт. Дівчина нерідко допомагає детективу, коли справа стосується пошуку важливої інформації. До того ж вона намагається робити все, щоб душевний стан Страйку був цілком добрим. Подивимося, чи зможе головний герой розкрити безліч заплутаних справ, які потраплять у вигляді звіту на його робочий стіл. Деякі злочини ставлять поліцію в подив, але з ними розправляється саме Корморан! ©Kino4ua Страйк (1 - 3, 5 Сезон) 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb7.9
Основний торрент
3 сезон
5 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?