Kino4ua.com
R

Ім'я троянди

Рік:
Ор. назва:
Der Name der Rose
Країна:
Німеччина (ФРН), Франція, Італія
Режисер:
Жан-Жак Анно
Тривалість:
02:11:30
Переклад:
Українська мова Cine+ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Дії детективної драми режисера Жан-Жака Анно «Ім'я троянди» відбуваються в 1327 році в Європі. Це були часи постійних конфліктів, економічної кризи і постійних епідемій чуми, від якої вмирали тисячі людей. У бенедиктинському монастирі на півночі Італії сталася серія таємничих смертей ченців-вчених. Стає ясно, що це не збіги, а сплановані вбивства. Розслідує загадкові випадки - францисканський чернець, колишній інквізитор Вільям Баскервильский, а допомагає йому молодий хлопчина, послушник Адсон.

Але не дивлячись на злидні, що панують навколо, монастир досить добре забезпечений і є науковим центром з величезною бібліотекою рідкісних книг. Правда, в бібліотеку нікого не пускають, лише обрані можуть потрапити всередину. У міру розслідування, монах Вільям розуміє, що вбивства ченців пов'язані з якоюсь древньої книгою, що зберігається в таємних лабіринтах вежі бібліотеки, яка ставить під сумніви християнські догми.
©Kino4ua Ім'я троянди 1986 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?