Kino4ua.com
PG-13

Час відьом

Рік:
Ор. назва:
Season of the Witch
Країна:
США
Режисер:
Домінік Сена
Тривалість:
01:34:54
Переклад:
Українська мова Кіно HD | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
У XIV столітті, коли в Європі лютувала чума, відважні хрестоносці Беймен і Фелсон після багаторічної відсутності повернулися додому. У Маріборі кардинал Д'Амбруаз оголошує їх дезертирами, але також повідомляє хрестоносцям, що виконання важливого доручення допоможе їм спокутувати. Необхідно відвезти молоду селянку у віддалений монастир. Дівчину підозрюють в тому, що вона відьма, і скориставшись своїми чарами, вона змогла наслати на Європу чуму. Кардинал розраховує на те, що монахи зможуть перемогти чаклунство, а Беймен і Фелсон дають згоду виконати його волю, але з тією умовою, що над селянкою буде здійснений справедливий суд. Незабаром кардинал вмирає, а тим часом герої фільму разом з лицарем Екхартом, провідником Хагамаром і священиком вже знаходяться в дорозі. Кай, слуга Д'Амбруаза, має намір приєднатися до конвою і йому, незважаючи на виниклі в дорозі труднощі, вдається зробити це. Спочатку всі учасники походу вважають, що селянку обмовили, але кілька загадкових подій що трапилися змушують їх повірити словам кардинала. Спочатку гине Екхарт, який містичним чином прийняв Кая за свою дочку і наштовхнувшись на його меч, а слідом, у Вормвудскому лісі, супутники залишаються без Хагамари, якого розривають вовки. Коли конвой прибуває в монастир, то з'ясовується, що нікого з ченців не залишилося в живих через чуму. Друзі намагаються прочитати молитви зі знайденої тут особливої книги, але зробити це виявляється непросто, адже дівчиною дійсно опанував диявол. ©Kino4ua Час відьом 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?