Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Падіння янгола

Рік:
Ор. назва:
Angel Has Fallen
Країна:
США
Режисер:
Рік Роман Во
Тривалість:
02:01:03
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Майк Меннінг – відданий охоронець президента Сполучених Штатів Америки, його ланцюговий пес та слуга. Репутація головного героя фільму «Падіння янгола» бездоганна: блискуча кар'єра в секретній службі та жодного соціального промаху. За минулі роки на своїй посаді Майк зумів довести свою відданість та винятковий професіоналізм у питаннях безпеки. Глава держави якщо комусь і довіряє, то тільки йому. Але на президента відбувається замах, а всі підозри падають саме на Меннінга. Разом з охороною вони вибралися на рибалку, де героїв атакували дрони. Майку вдалося врятувати президенту життя, але сам він отримав поранення і прийшов до тями вже в лікарні, де йому... пред'явили звинувачення в організації замаху! Чоловік навіть не уявляє, кому тільки спало на думку так серйозно підставити його, і чому начальство повірило в цю теорію замість того, щоб шукати якісь проріхи в захисті. Щоб урятуватися, йому доводиться бігти та ховатися від ФБР. Меннінгу в Білому домі не вірять, сам він залишається відданим США та президенту, тому веде своє власне розслідування. Він має намір помститися тому, хто обмовив його, і привести кривдника на справедливий суд. Тоді всі звинувачення на його адресу, нарешті, буде знято, а життя повернеться у звичне русло. ©Kino4ua Падіння янгола 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?