Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Без громадянства (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Stateless
Країна:
Австралія
Категорія:
Режисер:
Емма Фрімен; Джослін Мурхаус
Тривалість:
00:55:00
Переклад:
Українська мова Двоголосий, субтитри
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Paravozik
Драма з шести епізодів заснована на історії Корнелії Рау. Реальні події переносять нас у місто Брісбен, де була знайдена ця жінка в стані марення. Вона - уродженка Австралії, чиї батьки прибули в країну з Німеччини. Головна героїня страждає від шизофренії, через що її відразу відправили на обстеження, а після і в тюрму. У центрі тимчасового перебування іммігрантів їй довелося пробути в результаті цілий рік. Корнелія не отримувала ніякої медичної допомоги, проте дуже в ній потребувала. Стан, викликаний через шизофренію ставав все більш і більш жахливим. Десять місяців минуло, перш ніж хтось із вищих управлінських чинів розібрався в цій ситуації. Однак історія сконцентрується не тільки на Корнелії Рау, а й на інших людях, які в один і той же час опинилися в центрі імміграції посеред австралійської пустелі. У кожного з них свої складності і проблеми, вирішення яких не видно навіть на горизонті. ©Kino4ua Без громадянства (1 сезон) 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.6
Основний торрент
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?