Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Родина Рояла Тененбаума / Родина Тененбаумів

Рік:
Ор. назва:
The Royal Tenenbaums
Країна:
США
Режисер:
Уес Андерсон
Тривалість:
01:50:35
Переклад:
Очікується
Переклад:
Original English Оригінал
Сім'я Тененбаум проживає в одному з міст на півдні Америки. Всі члени цієї ексцентричної сім'ї дуже розумні, харизматичні, з сильною волею, а головне, тут живуть дуже обдаровані діти. Хлопчик Чес захоплений економікою і стає вельми успішним у фінансовому секторі і на ринку цінних паперів, його брат Річі обдарований спортсмен який до 17 років став наймолодшою другою ракеткою в світі. Не відстає від них і сестра Марго, яка ще підлітком написала пару книг, які стали бестселерами. У хлопців були дуже складні відносини зі своїм норовливим і ексцентричним батьком, тому вони досить рано покинули рідну домівку. Минуло близько 20 років, діти виросли, стали успішними, обзавелися своїми сім'ями. Однак всі вони знову збираються в батьківському домі. Їх батько Роялл Тененбаум робить гучну заяву про те, що він смертельно хворий і жити йому залишається пів року. В голові Роя виникла ідея, що він був дуже поганим батьком, і тепер за відведений йому короткий термін повинен надолужити згаяне і подарувати своїм дітям турботу і ласку. Але химерний літній чоловік має своє специфічне розуміння цих понять, і часто його спроби примирення досить комічні. А своєю ексцентричною поведінкою він провокує нові сварки і скандали всередині своєї великої родини. ©Kino4ua Родина Рояла Тененбаума / Родина Тененбаумів 2001 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?