Kino4ua.com
PG-13

Шанхайський полудень

Рік:
Ор. назва:
Shanghai Noon
Країна:
Shanghai Noon
Режисер:
Том Дей
Тривалість:
01:50:45
Переклад:
Українська мова 1+1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Профессиональный (многоголосый закадровый) Украинский
Кінець 19 століття. Китайська імперія перебуває на піку своєї могутності. Але трапляється непередбачуване. Обманом і хитрістю прямо з-під варти імператорської охорони вкрадена принцеса Пей Пей. Імператор дуже засмучений цією подією, він має намір будь-що повернути свою дочку. Розслідування показало, що слід злочинців веде на американський Дикий Захід. Імператор збирає загін з кращих воїнів і охоронців, які повинні звільнити принцесу, і ті вирушають в дорогу. Чон Ванг один з тих, хто охороняв принцесу в день викрадення. Він страшно ображений тим, що не включений до складу загону. Вважаючи справою своєї честі врятувати дівчину, він самостійно і таємно відправляється в США. У потязі він знайомиться з Роєм О'Беннон. Рой – це бандит і пройдисвіт середньої руки. Чоловік дотепний і хитрий, дізнавшись про місію китайця, він збирається йому допомогти, сподіваючись потім отримати солідну винагороду. І тепер вони разом відправляються на пошуки принцеси, слід якої йде в землі диких племен апачів… ©Kino4ua Шанхайський полудень 2000 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?