Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Дюплекс

Рік:
Ор. назва:
Duplex
Країна:
Німеччина, США
Режисер:
Денні ДеВіто
Тривалість:
01:29:40
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | АМС
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Все, чого не вистачає вчорашнім молодятам Алексу і Ненсі для повноцінного щастя, це власної квартири, а ще краще особняка. Парочка довго і болісно вибирала ідеальні апартаменти, які влаштували б їх, і нарешті зупинила свій вибір на двоповерховому будинку, розташованому в спокійному районі міста. Нове житло закоханих є дуплекс, тобто житлоплоща, призначена відразу для двох сімей. Герої поселилися на першому поверсі. Над ними проживала старезна бабця, яка навідріз відмовилася з'їжджати з улюбленого місця. Порадившись, чоловік з дружиною вирішили, що місіс Коннелі, яка вже на ладан дихає і скоро відійде на той світ, точно не зможе перешкодити облаштовуванню сімейного гніздечка. Правда, незабаром виявилося, що вони жорстоко помиляються. Бабуська тільки на перший погляд виглядає безпорадною. Ночами вона зазвичай дивиться фільми, включивши величезні динаміки на всю потужність, та ще й обожнює витанцьовувати енергійні ірландські танці. Життя Алекса і його коханої поступово перетворюється на пекло… ©Kino4ua Дюплекс 2003 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb5.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?