Kino4ua.com
R

Життя на повторі

Рік:
Ор. назва:
Un homme pressé
Країна:
Франція
Режисер:
Ерве Мімран
Тривалість:
01:40:39
Переклад:
Українська мова Інтер | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Профессиональный (многоголосый закадровый) iTunes
Ален – заклопотаний бізнесмен, глава автомобільної компанії, який постійно кудись поспішає. Так триває доти, поки його не вражає інсульт. Тепер Алену доведеться змінити свій спосіб життя. Кожен день його раніше нагадував забіг на нескінченну дистанцію: Ален ніколи не зупинявся, прагнув обігнати інших і був у повній самоті. Через постійні справи він зовсім не стежив за своїм здоров'ям і говорив, що «відпочине в могилі». З особистим життям теж не складалося – коли ним займатися, якщо час для сім'ї займає робота в корпорації? Це могло тривати вічно, якби не раптовий інсульт. Коли Ален приходить до тями в лікарні, то розуміє, що все втрачено і він абсолютно безпорадний. Герой досить швидко вчиться рухатися, але проблеми з мовою і пам'яттю не проходять: він невиразно говорить, плутає слова і багато забуває. Реабілітуватися йому допомагає Жанна – молодий логопед, яка переймається співчуттям до бізнесмена. Разом їм належить перемогти хворобу, налагодити життя Алена і пізнати один одного ближче. ©Kino4ua Життя на повторі 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?