Kino4ua.com
NC-17

Жахливі свята

Рік:
Ор. назва:
Holidays
Країна:
США
Режисер:
Ентоні Скотт Бернс, Метт Джонсон, Кевін Колш
Тривалість:
01:44:32
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Перед нами незвичайний фільм, присвячений одному з найзнаменитіших свят, що відзначаються в усьому світі. Однак це не сімейна комедія або драма, а повноцінний «хоррор», в якому є місце і нещадним маніякам, і монстрам, і невинним жертвам, і, що найприємніше, нелінійного і непередбачуваного сюжету. Творці кінострічки «Жахливі свята» включили в сюжет Новий рік, Різдво, День матері, День батька, Великдень, День Святого Патрика, День всіх закоханих і, зрозуміло, Хеллоуїн. Над кожною з восьми історій працювали різні режисери і сценаристи. Навіть якщо Вас не злякає різдвяна історія про маленьку дівчинку, яка чекає Санту, але в підсумку зустрічає моторошне чудовисько, то від епізоду з дивною школяркою, яка вбиває своїх однокласниць в День Святого Валентина заради любові до шкільного тренеру, вже точно по спині пробіжать мурашки! А це лише дві історії з восьми. У наступних частинах ми зустрінемо не тільки очевидне зло, але і потойбічних істот, і ця особливість наділяє фільм атмосферою містики. ©Kino4ua Жахливі свята 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?