Kino4ua.com
R

Теорія змови

Рік:
Ор. назва:
Zulu
Країна:
Франція, ПАР
Режисер:
Жером Салль
Тривалість:
01:47:40
Переклад:
Українська мова ICTV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Події картини відбуваються в ПАР, де ще існують пережитки первісного ладу і процвітає расизм. У дитинстві Алі Сокіл мало не був застрелений військово-політичною організацією. Через дитячу травму його майбутнє було вирішено – він став поліцейським. Під керівництвом Алі знаходиться відділ з розслідування вбивств. На роботі все йде з перемінним успіхом, а в особистому житті – повний крах: дружина пішла від нього, залишивши сина, якому через завантаженість він не приділяє достатньої уваги. У місті стався резонансний злочин – вбито білу молоду дівчину, і головному герою з напарником Брайаном Іпкіном належить знайти винних. Їм не вперше доводиться займатися подібним розслідуванням, але детективи не очікували, що тут замішано так багато осіб. Наркодилери, мафіозі і бандитські угруповання поряд з перестрілками і ріками крові – все це їм довелося відчути на собі. Невже дівчина чимось завинила перед стількома людьми? Героям доведеться розробити план, щоб поступово вичислити справжніх вбивць. Перед детективами стоїть важливе завдання – зуміти вижити в шаленому вирі подій. Чи вдасться їм впоратися? ©Kino4ua Теорія змови 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?