Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Світ Дикого Заходу

Рік:
Ор. назва:
Westworld
Країна:
США
Режисер:
Майкл Крайтон
Тривалість:
01:28:20
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | В одне рило
Переклад:
Російською - Оригінал
Світ Дикого Заходу – це величезний тематичний парк розваг, який було збудовано на території Америки разом з ще двома: Римським світом і Світом середніх віків. Це місце, де кожен бажаючий, у якого, правда, у гаманці має водитись вільна тисяча доларів, може зануритись у атмосферу минулого. Тут все відтворено так, як це було колись. І на «Дикому Заході» є ковбої, індіанці і ще багато хто. Тільки всі вони не живі люди, а роботи. Їх створили такими, щоб вони могли витримувати будь-які знущання від відвідувачів. Особливість парку у тому, що робити тут можна взагалі що завгодно. А отримавши таку свободу дій, деякі туристи починають випускати своїх внутрішніх демонів і чинити насильство над роботами. І все було добре, поки андроїди поводились тихо, та раптом система дала якийсь збій. Ось тут і почалась справжня вакханалія – роботи повстали проти людей. ©Kino4ua Світ Дикого Заходу 1973 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?