Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Майстер

Рік:
Ор. назва:
The Master
Країна:
США
Режисер:
Пол Томас Андерсон
Тривалість:
02:17:30
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | студія AAA-Sound
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Майстер повинен знайти учня, щоб передати йому свої знання. Можливо, таким учнем стане Фредді Куелл, головний герой фільму. Чоловік служив у морському флоті, але після війни повернувся додому. Вписатися знову у мирне життя виявилось складніше, аніж герой міг собі уявити. Він не міг знайти для себе заняття, яке приносило б задоволення і давало йому можливість реалізуватись. Періодично чоловік влаштовувався кудись на роботу, але вона йому швидко набридала, він влаштовував скандал, опинявся знову на вулиці і без грошей. Крім того, його «другом» став алкоголь, а у захмелілому стані він міг натворити такого… І от, в черговий раз напившись, герой прокинувся у незнайомому місці. Виявилось, що це яхта, яка належить Ланкастеру Додду – засновнику секти, якого всі члени культу називають Майстер. Фредді стає його помічником, не знаючи, які таємниці має цей чоловік. ©Kino4ua Майстер 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.2
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?