Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Обладунки Бога

Рік:
Ор. назва:
Armour of God
Країна:
Гонконг, Югославія
Режисер:
Джекі Чан
Тривалість:
01:30:21
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Джекі — авантюрист і мисливець за скарбами, як завжди на висоті і чергова вдало проведена операція приносить йому безцінний ритуальний меч, який він помітив в одному африканському селищі. Вкрадений ним меч, вважається одним із загублених предметів, що належали до комплекту обладунків Бога, який має небачену силу і може стати небезпечним помічником для сил зла. Усього збереглося п'ять предметів і різні посібники пітьми завзято полюють на них. Джекі виставляє знахідку на найбільшому аукціоні та з ним негайно зв'язуються ченці схиляються до незрозумілого бога, які вже мають два предмети в їхньому неприступному храмі глибокого в горах. Вони розуміють, що дістати предмети, що залишилися, під силу тільки безстрашному мисливцю за скарбами. Для того щоб він працював на них, служителі темного культу викрадають його колишню дівчину Лору і вимагають за неї викуп як решта обладунків, які зберігаються в одного впливового бізнесмена і за сумісництвом колекціонера рідкісних речей. Але якщо служителі культу темряви отримають бажане, світ може опинитися під страшною загрозою вічних бід та страждань. Як вчинить авантюрист, що не знає страху, що вибере світ чи колишню дівчини? Або Азіатський яструб вирішить не ризикувати ніким і зробить все по-своєму спираючись на удачу, спритність і гострий розум. ©Kino4ua Обладунки Бога 1986 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?