Kino4ua.com
PG-13

Темна вежа

Рік:
Ор. назва:
The Dark Tower
Країна:
США
Режисер:
Ніколай Арсель
Тривалість:
01:34:44
Переклад:
Українська мова Le Doyen | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Сюжет фільму, заснований на самому тривалому циклі романів неперевершеного Стівена Кінга, який переносить нас в постапокаліптичний світ, що знаходиться на межі знищення. Єдиним, хто може врятувати цей та багато інших всесвітів, є Роланд Діскейн - котрий недавно став останнім лицарем в ордені, головним завданням якого протягом багатьох століть був захист Сили, що створила світ і здатної його знищити. У кожному світі Сила матеріалізується по-своєму: для Роланда це «Темна вежа», яка стримує вселенське зло, що намагається вибратися назовні, щоб поневолити світ. Помічники лиходія влаштували змову і розправилися з іншими «стрілками» - колишніми соратниками Діскейна, який зумів вижити. Тепер Роланду необхідно якомога швидше знайти Вежу і знищити ворога. Якщо він не впорається з цим завданням, то постапокаліптичний світ, як і більшість інших всесвітів, буде знищений. Ситуація ускладнюється, коли лицар приходить до тями в безкрайній пустелі, абсолютно не уявляючи, як звідси вибратися і дістатися до мети. Але Роланд - «стрілець», а значить, здаватися він не буде ... Попереду у героя неймовірне випробування, витримати яке може далеко не кожен. ©Kino4ua Темна вежа 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?