Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Люблю тебе ненавидіти

Рік:
Ор. назва:
Anyone But You
Країна:
США
Режисер:
Вілл Ґлак
Тривалість:
01:43:34
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | студія Le Doyen
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Молоді закохані чудово ладнали і вважали, що зможуть одружитися в майбутньому. Вони часто відвідували ресторани і проводили вільний час разом. Одного разу стався безглуздий випадок, який зруйнував взаємини парочки. Сварка була досить сильною, в результаті обидва вирішили, що не залишаться навіть друзями. Минає багато років, кожен із героїв отримує запрошення на весілля своїх старих знайомих. Вони не здогадуються, що зустрінуться в Австралії. Через збіги за останній тиждень їхня зустріч відбувалася понад п'ять разів. Щоб у друзів не виникало запитань, довелося домовитися і виконати роль фальшивих коханих. Поступово це знову почало зближувати молодих людей, вони усвідомили, що в минулому зробили величезну помилку. Але кожен боїться зробити перший крок, квитки додому вже куплені, історія розставання знову повториться? ©Kino4ua Люблю тебе ненавидіти 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?