Kino4ua.com
R

Сиріана

Рік:
Ор. назва:
Syriana
Країна:
США, ОАЕ
Режисер:
Стівен Гейган
Тривалість:
02:08:20
Переклад:
Українська мова К1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Cartoon Network
Сиріана – це історія про те, як вчинки «маленьких» людей можуть впливати на світ, іноді навіть руйнувати його. У центрі сюжету знаходиться чоловік на ймення Роберт Баєр. У минулому він був співробітником ЦРУ. 21 рік свого життя він присвятив роботі на управління і його керівників. І місію він виконував дійсно важливу – боровся з тероризмом. Він був свідком подій, які отримали назву «холодна війна», і коли вони завершились, то ЦРУ вирішило скоротити бюджет для фінансування проектів, які були на Ближньому Сході. Це означало, що втрачається контроль над важливою територією, над всим регіоном. І тут почалась боротьба, яка через деякий час перетворилась із суспільної на особисту. А причина у тому, що дехто на ймення Байан Вудман, керівник нафтової компанії, вирішив укласти угоду з шейхом, який володіє великим запасом нафти… ©Kino4ua Сиріана 2005 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?