Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Вбивство священного оленя

Рік:
Ор. назва:
The Killing of a Sacred Deer
Країна:
Ірландія, Великобританія
Режисер:
Йоргос Лантімос
Тривалість:
02:01:10
Переклад:
Українська мова Обоз TV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - BadBajo
Вбивство священного оленя – напружена драматична історія, у якій декілька дійових осіб, пов’язаних між собою родинними і не тільки зв’язками. Стівен – талановитий кардіохірург, який щасливо живе у шлюбі з коханою Анною. Але в його житті є одна людина із минулого, завершувати спілкування з якою він наміру не має. Це хлопець на ймення Мартін, і зустрічаються вони у звичайній забігайлівці. Мартіну 16, і це той самий вік, коли йому необхідні поради від мудрих дорослих. Герої багато спілкуються, а одного разу Стівен робить юнакові коштовний подарунок. А що ж дружина головного героя? Ця жінка хоч і гарна, але стримана і емоційно холодна, вона ніби весь час на відстані. Та є у неї одна хороша якість – здатність підлаштовуватись під мінливі смаки чоловіка. У них є донька-підліток і маленький син. Для оточуючих вони взірець ідеальної родини. Але чому в житті Стівена залишається Мартін, і до яких наслідків призведе їх спілкування? ©Kino4ua Вбивство священного оленя 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?