Kino4ua.com
G

Скубі-Ду! Таємниця починається

Рік:
Ор. назва:
Scooby-Doo! The Mystery Begins
Країна:
США, Канада
Режисер:
Брайан Левант
Тривалість:
01:22:18
Переклад:
Українська мова Новий канал | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Скубі-Ду! Таємниця починається – комедійне фентезі для всієї родини, у якому розповідається про дружбу звичайного любителя таємниць і містики Шеггі з псом, який вміє розмовляти і відрізняється особливою кмітливістю. Їх спілкування почалось, коли Субі увірвався до Шеггі у будинок і більше не пішов звідти. Хлопець став для нього хазяїном і познайомив зі своїми товаришами, разом з якими займається розслідуваннями різноманітних злочинів, пов’язаних з паранормальними явищами. Скубі-Ду приєднується до детективного клубу «Таємниця», щоб разом з новими колегами розібратись, чому у коледжі, де вчаться молоді люди, відбуваються загадкові події. Схоже, там завівся якийсь привид, який не дає спокою людям. От його і мають вичислити герої. Пригоди починаються, і це точно буде незабутня історія для всіх її дійових осіб. ©Kino4ua Скубі-Ду! Таємниця починається 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?