Kino4ua.com
PG-13

Могутній дуб

Рік:
Ор. назва:
Mighty Oak
Країна:
США
Режисер:
Шон Макнамара
Тривалість:
01:42:04
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Синема УС
Джина Джексон є менеджером маловідомої рок-групи з Сан-Дієго Army of Love, в якій виступає її брат Вон. Граючи лише в місцевих клубах, музиканти одного разу дістають шанс брати участь у відкритті знаменитого фестивалю в Лос-Анджелесі, проте по дорозі до місця проведення концерту фургон з групою потрапляє в страшну аварію, Вон гине. 10 років по тому Джина зустрічає молодого вундеркінда Оука Скоггінса - талановитого гітариста та вокаліста, в якому вона бачить реінкарнацію покійного брата, і вирішує запросити хлопчика в команду ... ©Kino4ua Могутній дуб 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?