Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Темний плащ (1, 2, 3 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Darkwing Duck
Країна:
США
Режисер:
Дейл Кейс, Джон Кімбол
Тривалість:
00:22:44
Переклад:
Українська мова Le Doyen | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дубльований
Справжній супергерой виникає нізвідки і зникає в нікуди. Саме так і відбувається у невгамовного бійця зі злом Темного плаща. Дні і ночі у нього наповнені війною проти зла, за правду. Наш герой незмінно поспішає на підмогу, тільки ось іноді, серйозні обставини сам собі і створює. Чорний плащ, стає «Надзвичайною подією». Підтримку селезневі завжди надають його вірні друзі. Зигзаг МакКряк і Гусена.
Зупинити безстрашного героя, не в силах ніхто і ні що. Зі своєю улюбленою фразою «Від гвинта» він кидається стрімголов, в чергову халепу. Адже труднощі для того й існують щоб їх вдало долати.
Позитивні емоції, сміх, відпочинок душею принесе вам спостереження за головним героєм в чорному плащі. ©Kino4ua Темний плащ (1, 2, 3 сезон) 1991 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?