Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Вас не було на місці

Рік:
Ор. назва:
Sorry We Missed You
Країна:
Велика Британія, Франція, Бельгія
Режисер:
Кен Лоуч
Тривалість:
01:41:41
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Перший
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Вас не було на місці – драматична історія про те, що навіть міцні стосунки можуть почати «тріщати по швам», якщо доводиться занадто багато працювати на благо родини. Коли почалась фінансова криза у світі, справи Тернерів пішли на спад. Вони втратили усі свої заощадження і залишились без грошей. У такій ситуації вони опинились уперше, можливо, тому ще просто не знали, які можуть бути наслідки. Пара просто вирішила, що кожен буде робити максимум з того, що він може, аби триматись на плаву до кращих часів. І тоді Ріккі вирішує придбати на останні гроші фургон, щоб займатись доставкою по франшизі. А його дружина влаштовується доглядальницею. Але справа у чоловіка не йде, з’являються ще й борги. Хоч він і працює по 14 годин на добу, грошей заробити не вдається, а після зміни він має ще й з дітьми сидіти, бо дружина йде на свою роботу. Такий ритм життя починає руйнувати стосунки… ©Kino4ua Вас не було на місці 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?