Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Ґосфорд Парк

Рік:
Ор. назва:
Gosford Park
Країна:
США, Велика Британія, Італія
Режисер:
Роберт Олтмен
Тривалість:
02:11:20
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | АМС
Ґосфорд Парк – детективна стрічка, дія якої відбувається у Англії зразка 1930-х років. До величезного родинного маєтку сера Вільяма МакКордола з’їжджаються численні запрошені гості. Чоловік вирішив запросити до себе на звану вечерю найближчих друзів, а це, як виявилось, доволі велика кількість людей. Вони всі представники вищого кола суспільства – поважні, шановані, виховані, елегантно вбрані люди. Особняк розташований за містом. Планується, що це буде мисливська вечірка. У домі є прислуга, яка і займається всіма справами. Підготовка йде повним ходом. Гості поступово прибувають. У коридорах і кімнатах чути гамір – присутні ведуть бесіди на різні теми. Все йде своєю чергою, і ніхто не здогадується, що цей вечір перетвориться на справжній кошмар, коли станеться убивство, а всі присутні будуть так чи інакше до нього причетні… ©Kino4ua Ґосфорд Парк 2001 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.2
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?