Kino4ua.com
R

Візит інспектора

Рік:
Ор. назва:
An Inspector Calls
Країна:
Великобританія
Режисер:
Ешлін Уолш
Тривалість:
01:27:40
Переклад:
Українська мова Інтер | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (многоголосый закадровый) FocusStudio
Візит інспектора – детективна стрічка, дія якої відбувається у маєтку Артура Берлінга. Живе чоловік у Англії і вважається одним із найбагатших жителів країни. У родині свято – донька вийшла заміж за достойного хлопця, з батьком якого у Артура ділові і хороші особисті стосунки, бо вони партнери по бізнесу. Свято у розпалі, але несподівано у домі з’являється гість, якого ніхто не кликав і навіть не очікував побачити. А це прийшов представник Скотланд-Ярду – інспектор Гулла. Чоловік повідомив про смерть молодої дівчини Єви Сміт, яка ніби наклала на себе руки. Але чому він прийшов у цей дім, якщо родина Берлінгів ніяк не пов’язана з нещасною особою? Причина візиту представника поліції у тому, що убивця може знаходитись серед присутніх у особняку людей. Інспектору потрібно розгадати цю загадку і відшукати злочинця, та зробити це буде непросто, адже членам родини є що приховувати… ©Kino4ua Візит інспектора 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?