Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Кримінальна фішка від Генрі

Рік:
Ор. назва:
Henry's Crime
Країна:
США
Режисер:
Малкольм Венвілль
Тривалість:
01:48:20
Переклад:
Українська мова Tretyakoff production | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Кримінальна фішка від Генрі – історія про похмурого чолов’ягу, який одного разу потрапив у серйозну халепу. Поки Генрі сидів у своїй будці біля дороги, щоб брати мито з проїжджаючих водіїв, його можна було назвати найпохмурішою людиною у країні. Посмішку на його обличчі ніхто не бачив. Та воно й не дивно, якщо врахувати, наскільки одноманітну роботу йому доводилось виконувати. І ніяких натяків на те, що можуть відбутись якісь зміни, не було. Життя йшло далі, а Генрі просто плив за течією. Та одного дня сталась подія, яка багато що змінила, щоправда, не в найкращий для героя бік. Один приятель попросив Генрі зачекати його біля входу у банк. Погоджуючись, чоловік не здогадувався, що отримає чотири роки в’язниці через звинувачення у пограбуванні, у якому він навіть не приймав участі. Відбувши строк, герой повернеться до того самого банку, щоб тепер уже взяти своє. ©Kino4ua Кримінальна фішка від Генрі 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?