Kino4ua.com
PG-13

Холмс і Ватсон

Рік:
Ор. назва:
Holmes & Watson
Країна:
США, Канада
Режисер:
Етан Коен
Тривалість:
01:30:20
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Холмс і Ватсон – персонажі всесвітньо відомі, але у такому світлі світ їх ще не бачив. Це буде сатирична розповідь про знаменитого англійського детектива і його вірного помічника, які будуть постійно потрапляти у комічні ситуації. Живуть чоловіки у Лондоні і займаються розслідуваннями справ, за які не беруться інші представники правоохоронних органів. Але останнім часом Холмсі і Ватсону не траплялись дуже серйозні справи. Їм навіть стало трохи нудно через це. Але ситуація змінюється сама собою, коли стає відомо, що Джеймс Моріарті, з яким у Холмса давня ворожнеча, запланував дещо жахливе. Чоловік чомусь вирішив убити англійську королеву. Звісно ж, дозволити йому це зробити головний сищик країни не може. Отже, їм з Ватсоном потрібно виконати складне завдання – зупинити убивцю. Як же будуть діяти ексцентричні герої? ©Kino4ua Холмс і Ватсон 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb3.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?