Kino4ua.com
R

Полювання

Рік:
Ор. назва:
The Hunt
Країна:
США
Режисер:
Крейг Зобель
Тривалість:
01:30:15
Переклад:
Українська мова Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - КОЛОБОК
Полювання почнеться, коли жертви самі стануть мисливцями. Є 12 незнайомців, які опинились у невідомому місці – у справжній глушині. Ніхто не розуміє, що відбувається, чому вони тут і як звідси вийти. Вони лише розуміють, що потрібно буде боротися за виживання. Та уявити, наскільки серйозною, важкою і страшною буде ця боротьба їм поки важко. А на другому боці цього «фронту» знаходяться багатії, які так розважаються – полюючи на живих людей. І побачити їх важко, бо вони ховаються за камерами і моніторами. Герої, об’єднані спільною бідою, не встигають навіть познайомитись, бо вже потрібно починати війну з ворогами. Мисливці, які звикли до кривавих сутичок, не розуміють, що цього разу вони не на тих натрапили. Ці люди жертвами бути не готові, вони й самі стануть мисливцями на тих, хто на них полює. Особливо Крістал – відчайдушна дівчина, яка по життю не звикла здаватись. ©Kino4ua Полювання 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?