Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

В пошуках золота

Рік:
Ор. назва:
Numb
Країна:
Канада
Режисер:
Джейсон Р. Гуд
Тривалість:
01:28:22
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
В пошуках золота – детективний трилер, який розповідає про групу людей, які зустрілись випадково і вирішили об’єднатись заради спільної мети. А починається сюжет з того, що подружжя повертається із зустрічі з потенційним роботодавцем. Але результат їхньої зустрічі невтішний – роботу чоловік отримати не зміг. Це означало, що їхні фінансові проблеми так і не вирішаться, а ситуація стане ще складнішою. Їх обох це геть не радує, та що можна вдіяти? Прямуючи додому, вони помічають на дорозі змерзлих людей – брата і сестру, і вирішують їх взяти з собою. А трохи пізніше вони забирають у салон авто ще й літнього чоловіка. Його стан був вкрай важким, тому до лікарні він не дожив. Але у нього був шматок паперу з координатами для навігатора, щоб знайти шлях до золота. Вкраденого. Та яким би той скарб не був, герої вирішують його відшукати всі разом. ©Kino4ua В пошуках золота 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb5.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Микола
    Микола
    17 лютого 2021 10:33
    + 0 -
    Фільм про то як не треба робити.